SOFIA Exclusive Beauty

SZALONSZABÁLYZAT

Bejelentkezni személyesen, telefonon illetve online lehetséges a Kapcsolat c. fülön feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.

Előzetes bejelentkezés alapján, nyitva állnak a SOFIA Exclusive Beauty kapui előttetek minden hétköznap és hétvégén 8.00 és 20.00 óra között.

Sminktetoválás esetén minden esetben Foglalót kérünk, az időpontfoglalástól számítva 1  hétig lehetséges a befizetése (ha nem érkezik meg akkor törlésre kerül a foglalás).

A Foglaló összege:
1 területnél: 5.000 Ft
2 területnél: 10.000 Ft

A foglaló befizethető személyesen, illetve az alábbi bankszámlára:

Számlatulajdonos megnevezése: Pál Zsófia Magdolna Egyéni Vállalkozó
Számlavezető bank: GRÁNIT Bank Zrt.
Számlaszám: 12100011-17897037

Kérjük, szíveskedjen figyelembe venni, hogy a foglaló befizetését követően ha kezelési időpontot módosít, vagy  lemondás esetén a foglaló összege nem kerül visszatérítésre!

1. Érkezéskor a váróban szeretettel üdvözlöm a kedves Vendéget (a szalonban illóolajokat használok a váróban: édesnarancs, citrus, virágos, télies)
2. Megkérdezem, miben segíthetek és ellenőrzöm a kezelés időpontját
3. GDPR előírásokra hivatkozva a kedves Vendég kap egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot, illetve a szolgáltatástól függően:
• Ha sminktetoválásra érkezik hozzám, akkor egy Sminktetováló beleegyező nyilatkozatot;
• Sminktetoválás eltávolításra vonatkozó beleegyező nyilatkozatot.
4. Arckezelések esetén egy konzultáció történik, amiből már sok hasznos, fontos információt megtudok, illetve megnézem a kedves Vendégnek a bőr állapotát, megkérdezem, hogy mire vágyik, miért jött el hozzám, mi az amin szeretne változtatni, mi zavarja őt, milyen céllal érkezett.
5. A kedves Vendég beleegyezésével, készítek egy  “Előtte” fotót, amely sokat segít nekem, és Ön is jobban láthatja általa az elért eredményeket, a precízen elkészült végeredményt.
6. Munkafolyamat:
• Arckezelés a kezelési protokoll szerinti elvégzése
• Sminktetoválás esetén a beleegyező nyilatkozat után következik a formai tervezés. Ezt követően a kedves Vendéggel történő közös színválasztás majd a felület fertőtlenítés és érzéstelenítés és csak ezt követően a sminktetoválás, a sminktetoválás elvégeztével utóápolás.
7. A kezelést követően elkészítjük az “Utána”fotót.
8. Arckezelés után átadok egy ún. szépségreceptet, arról hogy én milyen professzionális letisztító kozmetikumot, tonikot, nappali krémet, éjszakai krémet, szemápoló krémet, szérumot, peelinget, fényvédő krémet javasolnék. Szakmai tanácsadást nyújtok a speciális arckezelésekről, illetve hogy milyen időközönként javasolnám a kezelés során elért eredmény fenntartása érdekében. Sminktetoválás esetén egy elő és utóápoló kisokost adok át a kedves Vendég részére.

Kérem, vegyék figyelembe, hogy kezelési időpont lemondás, vagy módosítás legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges. Aznapi lemondás esetén 20% készenléti díjat számítok fel.

Betegség miatt lemondás: mindkét szalonban kifejezetten figyelek a higiéniára, ezért kérem, ha betegnek érzi magát (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedés tüneteit észleli magán) egyeztessünk új időpontot!

A készenléti díj befizethető:

Számlatulajdonos megnevezése: Pál Zsófia Magdolna Egyéni Vállalkozó
Számlavezető bank: GRÁNIT Bank Zrt.
Számlaszám: 12100011-17897037

Köszönöm a megértésüket!

Bejelentkezés alkalmával minden esetben elkérjük az ajándékkártyát, ami nélkül sajnos nem áll módunkban időpontot biztosítani.
Az ajándékkártyát akkor tekintjük felhasználtnak, ha az ajándékkártyán szereplő összeg teljes mértékben levásárlásra kerül.

Valamennyi szolgáltatás MKB, OTP és K&H SZÉP Kártyával is igénybe vehető.

 A honlapon feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Valamennyi szolgáltatás:

♦   Professzionális sminktetoválás

♦   Esztétikai, fiatalító kezelés

   Szépség csomag ajánlat

   Prémium minőségű kollagén

   Ajándékkártya

MKB, OTP és K&H SZÉP Kártyával, készpénzzel, illetve átutalással is igénybe vehető az alábbi bankszámlára:

Számlatulajdonos megnevezése: Pál Zsófia Magdolna Egyéni Vállalkozó
Számlavezető bank: GRÁNIT Bank Zrt.
Számlaszám: 12100011-17897037

Házhoz szállítás díjszabása: 2990 Ft.

Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.

Megrendelését postai kiszállítással, vagy GLS futárszolgálatával szállítjuk házhoz a visszaigazolástól számított 48-72 órán belül, amennyiben a megrendelt termék a készleten elérhető.

Az üzletből való távozás után reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm a megértésüket! 

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.