SOFIA Exclusive Beauty

Professzionális sminktetoválás
A szépségem titka
IDŐPONTFOGLALÁS

ECURI XTREME OMBRE - A TÖKÉLETES ORGANIKUS PIGMENT

ECURI XTREME OMBRE – Szemöldök pigmentek

A világhírű holland Ecuri Cosmetics cég által kifejlesztett Xtreme Ombre, a legújabb generációs organikus pigmentek közé tartozik. Az ECURI  márka a világ 25 országban van jelen, köztük Magyarországon is elérhető a SOFIA Exclusive Beauty Szalonban.

ECURI XTREME OMBRE – Ajak pigmentek

referencia

Célom a folyamatos szakmai fejlődés

A szépségipar az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, ezért fontosnak tartom, hogy mindig napra kész legyek az új sminktetoválás eljárásokkal kapcsolatban.

 

Ahogy bármely szakma, úgy a sminktetoválás tudománya és technikája is évről – évre fejlődik. Az én alapelvem ezért az, hogy aki az élvonalban szeretne maradni, annak folyamatosan képeznie kell magát. Elhivatott szakemberként tanfolyamokra, előadásokra járok, figyelem a legújabb trendeket, technológiákat.

 

Célom, hogy a kedves Vendégeim számára minél inkább személyre szabott és az egyén szépségét hangsúlyozó sminktetoválások lehető legszélesebb palettáját tudjam nyújtani, önbizalmat és sugárzó megjelenést biztosítva ezzel a hozzám érkező Hölgyek számára. Munkám során igyekszem megoldást találni a hozzám érkező Hölgyek problémájára, hogy a sminktetoválások által visszanyerjék valódi önbizalmukat.

 

Szeretettel várok minden szépülni vágyó Hölgyet!

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.