SOFIA Exclusive Beauty

NEM KÍVÁNATOS TETOVÁLÁSOK ÉS SMINKTETOVÁLÁSOK HALVÁNYÍTÁSA, ELTÁVOLÍTÁSA

A SOFIA Exclusive Beauty-ban végzett professzionális enzimatikus ECURI pigment halványítás, kíméletes és egyben biztonságos módszer az elrontott, nem kívánatos smink-és testtetoválások hatékony halványítására, eltávolítására. Annak ajánlott, aki megunta régi tetoválását vagy szeretné elhalványíttatni azt, esetleg a régi tetoválása elszíneződött vagy túl sokszor volt tetoválva és a bőr pigmenttel telítődött. A módszer az enzimatikus pigmentkioldáson alapul, amely megbontja a beágyazódott pigment körül kialakult kollagén kapszulát, hogy az immunrendszer számára lebonthatóvá váljon, majd eltávozzon a bőrből. A készítmény PH semleges, ezért maximálisan kíméletes a bőrhöz. A szalonban alkalmazott módszer alkalmas a sminktetoválás  (szemöldök sminktetoválás, valamint ajak sminktetoválás), és a testtetoválások halványítására, eltávolítására.

A kezelés jellemzői

a kezelés menete

Mi a teendő a kezelés után?

mikor nem ajánlott a kezelés?

A kezelés ára

Elrontott, nem kívánatos tetoválások?

Elérhető erre a megoldás a SOFIA Exclusive Beauty-ban, professzionális enzimatikus ECURI pigment halványítással. A kezelések száma függ a pigment színanyagától, mennyiségétől és mélységétől. Minél mélyebbre tetoválták korábban a pigmentet, annál több kezelésre lesz szükség az eltávolítás során.

Sok szeretettel várok minden kedves Vendéget, korszerűtlen, vagy idejétmúlt smink,- és testtetoválás eltávolítására a SOFIA Exclusive Beauty-ban.

quotation-mark_new
Ha gyönyörű környezetben professzionális és teljesjkörű szépülésre vágysz, akkor válaszd a SOFIA Exclusive Beauty Sminktetováló Szalont.
Muzsik Kata
quotation-mark_new

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.