SOFIA Exclusive Beauty

BŐRMEGÚJÍTÁS ÉS BŐRFIATALÍTÁS URAKNAK

Face-Lifting arckezelés speciális szemkörnyék masszázs rudakkal

Tudnivalók:A speciális szemkörnyék masszázs rudakkal végzett face-lifting kezelés, 30 éves kortól ajánlott. A kezelés fokozza a nyirok- és vérkeringést, csökkenti szemkörnyéki ödémát. A szemkörnyékén masszázs rudakkal speciális szemkörnyék masszázst végzek, amely masszázs fokozza a nyirokkeringést és a vérkeringést, csökkenti az ödémát és feszesíti a bőrt. Ragyogóvá varázsolja a tekintetet. Intenzív, tápláló maszkkal zárom a kezelést. Kiegészíthető a kezelés frimátor használatával. A kezelést havonta egyszer ajánlott megismételni az elért eredmény fenntartása érdekében.
Időtartam:60 perc
Ár:21 800 Ft


Anti-aging arckezelés – hyaluronsavas feltöltéssel hideg-meleg terápiás arcvasalóval

Tudnivalók:A hialuronsavas feltöltő, hideg-meleg terápiás arcvasalóval végzett, prémium minőségű anti-aging kezelés 30 éves kortól ajánlott. A kezelés bőrfeszesítő, azonnali hatást eredményező bőrfiatalító hatású kezelés, amelynek során a hámréteg teljesen megújul, ezáltal a bőr fiatalabbnak látszik. A legeredményesebben egyesíti a mikrodermabrázió/hidroabrázió és a hilauronsavas feltöltés jótékony hatását. Az esztétikai arckezelés során a bőr mélyebb régegeibe biohialuronsavat, kollagént és vitaminokat juttatok be. A biohialuronsavas feltöltés nyomán az bőr állapota javul, a bőrfelszín simábbá válik, a színe életteltelibb, frissebb és egyenletesebb lesz már egy kezelés után. A kezelést havonta egyszer ajánlott megismételni az elért eredmény fenntartása érdekében.
Időtartam:60 perc
Ár:24 800 Ft

PROBLÉMÁS BŐR KEZELÉSE URAKNAK

Acne legkorszerűbb kezelése – Akne kezelése tartós eredmény

Tudnivalók:Az acne legkorszerűbb kezelése, amely egy tartós eredményt elérő, kúraszerűen alkalmazott kezelés. Hatására a faggyútermelődés normalizálódik, a gyulladásos folyamatok csökkennek, a régi aknék helyei fokozatosan eltűnnek, a bőr simává, egyenletes pigmentezettségűvé válik. A régi pattanásokból visszamaradt hegek kezelésével a bőr kisimul, a pórusok összehúzódnak, a faggyúmirigyek működése normalizálódik. Az arcbőr újra egységes, ragyogó és üde lesz. A kezelést kúraszerűen ajánlott igénybe venni.
Időtartam:60 perc
Ár:1 alkalom: 15 500 Ft
Bérlet:5 alkalmas bérlet: 4 alkalom + 1 ajándék: 62 000 Ft


TOP! Heg és pigment halványító kezelés problémás bőrre

Tudnivalók:A TOP! Heg és pigment halványító kúraszerűen alkalmazott kezelés tud megoldást nyújtani a problémás bőrre. Hét komponensű savas arckezelés a bőr esztétikai problémáinak kezelésére, foltokra, ráncokra, hegekre és problémás bőrre egyaránt megoldást nyújt. A hám egyenletes felszínű lesz, kisimul és megszépül tőle, az irha volumene pedig megnő ez által az arc teltebbé válik. A pórusok összehúzódnak a bőrfoltok halványodnak, vagy akár el is tűnnek. A ráncok mélysége csökken, vagyis fiatalító hatása van a bőrre. A bőr színe egyenletesség válik, az arcbőr újra egységes, ragyogó és üde lesz. Mikrodermabrázió és lézerultrahang segítségével történik a kezelés. A kezelést kúraszerűen ajánlott igénybe venni.
Időtartam:60 perc
Ár:1 alkalom: 15 500 Ft
Bérlet:5 alkalmas bérlet: 4 alkalom + 1 ajándék: 62 000 Ft
Previous slide
Next slide

HOZD KI A LEGTÖBBET MAGADBÓL!

A SOFIA Exclusive Beauty Szépségszalon az a hely, ahol luxus körülmények között szépül a kedves Vendég professzionális szolgáltatásokkal és magas minőségű termékekkel.

Az esztétikai és bőrfiatalító arckezelések során, a legjobbat szeretném nyújtani Önnek! Pihenjen és élvezze a személyre szabott kezeléseket szakértő kezek között exkluzív szépségszalonomban!

quotation-mark_new
A SOFIA Exclusive Beauty-ban kellemes hangulat és emellett sok kedvesség és türelem fogadott! A szakmámból kifolyólag sok kozmetikus kezelte már eddig is az arcom, de Zsófi a legjobb szakember, akivel valaha találkoztam. Tökéletesen tudja, hogy mi kell az arcbőrnek. Kizárólag a legjobb minőségű termékekkel dolgozik.
Bakó máté
Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett balettművész
quotation-mark_new

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.