SOFIA Exclusive Beauty

LEPJE MEG SZERETTEIT EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES, SZEMÉLYRE SZÓLÓ, SZÉPÍTŐ SZOLGÁLTATÁSSAL!

A megajándékozottnak garantáltan örömet szerez, hiszen ő maga választhatja ki a szolgáltatásokat, amelyeket szeretne igénybe venni, így biztosan nem fog csalódni!

hiszen kiemelkedő minőségű szépségápolási és kényeztető szolgáltatásokkal leped meg, amelyek csakis róla szólnak!

a szépülés, a megújulás, a kényeztetés és a relaxáció örömét.

Személyesebbé teheti ajándékát, ha egy meghatározott szolgáltatást választ a megajándékozott számára, így neki csak az időponton kell majd gondolkodnia.

Valamennyi kezelésünk ajándékutalvány formájában is megvásárolható! Lepje meg Szeretteit egy igazán különleges, személyre szóló, szépítő szolgáltatással!

Nincs akadálya annak, hogy a megajándékozott egy szolgáltatás igénybe vétele után az utalványon fennmaradt összeget továbbvigye és akár máskor, másik szolgáltatásra váltsa be, vagy hogy az utalványon lévő összegnél nagyobb értékű szolgáltatást vegyen igénybe. Az utalvány felhasználásával kapcsolatos bármilyen kérdés vagy kérés megoldásában készséggel segítek.

Az utalványt néhány kattintással kényelmesen megrendelheti otthonából is, és díszcsomagolásban tudja így meglepni szerettét.

Legyen szó születésnapról, házassági évfordulóról, egy sikeres vizsgáról vagy bármilyen különleges alkalomról, és legyen bárki a megajándékozott – a szerelme, a testvére, a szülei, a legjobb barátja, vagy akár egy kedves kollégája – az ajándékutalvány nagyszerű módja annak, hogy kifejezze szeretetét.

HOGYAN MŰKÖDIK?

MIRE VÁLTHATÓK BE AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK?

TÖKÉLETES AJÁNDÉK EGÉSZ ÉVBEN!

A SOFIA Exclusive Beauty Szépségszalon az a hely, ahol luxus körülmények között szépül a kedves Vendég professzionális szolgáltatásokkal és magas minőségű termékekkel.

Ideális választás az igényes nők és férfiak részére, legyen szó születésnapról, évfordulóról, nászajándékról, vagy bármilyen különleges alkalomról.

Legyen szó sminktetoválásról, vagy esztétikai és bőrfiatalító arckezelésről, mindenből a legjobbat szeretném nyújtani Önnek! Pihenjen és élvezze a személyre szabott kezeléseket szakértő kezek között exkluzív szépségszalonomban!

quotation-mark_new
Köszönöm a segítőkész kiszolgálást amit a SOFIA Exclusive Beauty-ban kaptam Zsófitól. Megérte a kollagénes kezelés minden percét, mert utána dicséret áradatot kaptam érte a barátaimtól! Minden szépülni vágyó Hölgynek ajánlom!
DR. KÁNYÁSI NIKOLETT
quotation-mark_new

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot.